Voorwaarden Membership spaarprogramma

UNICA DONNA MEMBERSHIP
Als Member spaar je bij elke bestelling Fashion Pearls die in te wisselen zijn voor leuke cadeaus, kortingen of speciale aanbiedingen. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 5 Fashion Pearls. Om Fashion Pearls te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan hier aan.


SPELREGELS
Middels ons membership kun je sparen voor coupons, leuke cadeaus en kortingen. De producten waarvoor je kunt sparen, kunnen per seizoen verschillen zijn en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het Unica Donna Membership verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene Membervoorwaarden en ga je hiermee akkoord.


FASHION PEARLS SPAREN
Per klantaccount is het mogelijk om Pearls te sparen. Pearls worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde Pearls worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde Pearls zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde Fashion Pearls kun inwisselen voor de beschikbare spaarproducten of kortingen in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal Pearls. Indien producten tegen een onjuist aantal Pearls  zijn vermeld dan behoudt Unica Donna zich het recht om de order te annuleren. De besteedde Pearls zullen worden teruggestort.


GELDIGHEIDSDUUR VAN DE FASHION PEARLS
De geldigheid van de gespaarde Fashion Pearls is onbeperkt. De gespaarde Pearls kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten / kortingen / aanbiedingen uit het spaarsysteem. Fashion Pearls worden niet uitbetaald.


LEVERING VAN SPAARPRODUCTEN
Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden.


AANSPRAKELIJKHEID
Unica Donna is niet aansprakelijk voor het frauduleus gebruiken van Fashion Pearls. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden aan Unica Donna.


WIJZIGINGEN MEMBERPROGRAMMA
Unica Donna behoudt zich het recht om spaarproducten of spaarkortingen in te strekken, deze te wijzigen of nieuwe Fashion Pearls toe te voegen. Tevens behoud Unica Donna zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal Pearls dat voor een spaarproduct / spaarkorting ingewisseld moet worden.


BEËINDIGING MEMBERSHIP  
Deelname aan ons Membership programma kun je ten alle tijden beëindigen. Dat kun je doen door Unica Donna op de hoogte te brengen per e-mail. In geval van fraude, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of je in strijd handelt met onze spaarprogramma voorwaarden, kunnen wij je inschrijving met onmiddellijke ingang beëindigen en het gespaarde aantal Fashion Pearls annuleren. Wij behouden ons het recht voor de waarde van de Fashion Pearls of de invulling van het spaarprogramma aan te passen of te beëindigen.


ACTUELE VOORWAARDEN
De algemene Membership voorwaarden kunnen wijzigen. De meest actuele voorwaarden kun je op deze pagina vinden.

© 2020 - 2024 unicadonna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel