Verzenden & Retourneren

Levertijd

Uw bestelling zal in de regel binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd. Indien een bestelling niet binnen 2-3 werkdagen geleverd kan worden omdat deze niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op omtrent de aangepaste levertijd.
Bestellingen in pré order worden verzonden van zodra ze voorradig zijn.

Verzendkosten

Wij versturen de bestellingen via B-post, PostNL of DPD. Alle pakketjes worden verzekerd verstuurd. De verzendkosten bedragen:

  • België: € 7,50
  • Nederland: € 11,50
  • Luxemburg: €11,50
  • Duitsland: €11,50
  • Frankrijk: €13,50
  • Spanje: €20

Vanaf een aankoopbedrag van €100 is de verzending GRATIS. ( Spanje vanaf €149,-)

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen via Bancontact, Visa & Mastercard of overschrijving vooraf. Zodra wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.

Overmaken

Indien u kiest voor Vooraf Overmaken, dient u de bestelling te doen en voor deze optie te kiezen. Nadat u de bestelling heeft gedaan, kunt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer BE73 1431 1847 1760 t.n.v. UNICA DONNA BV . Vermeld als omschrijving het bestelnummer dat u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Houd rekening met een overschrijvingsperiode van ongeveer 2 werkdagen. Zodra wij het totaalbedrag op de rekening hebben ontvangen gaat de order in verwerking en wordt het artikel binnen 2 à 3 dagen aan u toegezonden.

Retourneren

Niet tevreden? Alle items kunnen worden geretourneerd. Stuur ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail / privébericht via onze facebookpagina welke items en de reden dat u wilt retourneren. Verpak de retourzending met het ingevulde retourformulier zorgvuldig in. (download het retourformulier hier )  Zodra wij het pakje in goede orde retour hebben ontvangen, storten wij u het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug. De retourkosten zijn voor uw rekening.

U mag het pakje ook zelf terugbrengen naar de winkel.

BELANGRIJK: Alle artikelen dienen in orginele staat en met het retourformulier terug gestuurd te worden! De items mogen niet gedragen noch gewassen zijn en moeten voorzien zijn van de orginele etiketten!

Tijdens de solden periode of artikelen in korting kunnen NIET geretourneerd worden!

Oorbellen kunnen om hygiënische redenen NIET geretourneerd worden!

Ruilen

Wilt u ruilen in een andere maat of andere kleur ? Laat ons via een e-mail / een privébericht via onze facebookpagina weten in welke maat/kleur u wenst te ruilen. U stuurt het pakje samen met het ingevulde retourformulier op eigen kost terug naar ons. ( download het retourformulier hier ) Van zodra wij het pakje terug in ontvangst hebben sturen wij het vervangend artikel op onze kosten opnieuw naar u op in een de ander maat/kleur.  Is de maat / kleur niet meer op voorraad dan laten wij u dit weten en wordt het aankoop bedrag terug gestord.

Wilt u ruilen in een ander artikel?  Laat ons via een e-mail / een privébericht via onze facebookpagina weten in welk artikel en in welke maat/kleur u wenst te ruilen. U stuurt  het pakje samen met het ingevulde retourformulier op eigen kost terug naar ons. (download het retourformulier hier ) Wij sturen u het ander artikel op onze kosten naar u op.         

U mag het pakje ook zelf terugbrengen naar de winkel en ter plaatsen een ander item kiezen.

Tijdens de solden periode of artikelen in korting kunnen NIET geruild worden!

Oorbellen kunnen om hygiënische redenen  NIET geruild  worden!

BELANGRIJK: Alle artikelen dienen in orginele staat en met het retourformulier terug gestuurd te worden! De items mogen niet gedragen noch gewassen zijn en moeten voorzien zijn van de orginele etiketten!

Cadeau Service

Wil je iemand blij maken met een cadeaubon? Je kan kiezen voor Fysieke verzending of voor digitale verzending.

- Fysiek: De geschenkbon wordt mooi ingepakt en gratis met de post verzonden! U kunt een cadeaubon ook laten bezorgen bij de persoon voor wie het cadeau bestemd is.

- Digitaal: De geschenkbon komt dezelfde dag in je mailbox.

Een geschenkbon kan je opwaarderen in de winkel en is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. Geschenkbonnen kunnen niet geretourneerd/geruild worden!

Wilt u een item kado laten verpakken? Dat kan! Laat het ons via opmerking weten en wij pakken het mooi in!

Verrassingsboxen

Verrassingsboxen kunnen niet geretourneerd of geruild worden!

 

 

 

© 2020 - 2024 unicadonna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel